17 Haziran 2016 Cuma

Gestaş Gemi İle Çanakkale Şehitlik Turlarına Başladı.











     Gestaş( Çanakkale boğazında ve adalarda ulaşımı sağlayan denizcilik şirketi) Denizden gemi ile şehitlik turlarına başladı.

  Gezi teknesiyle yapılacak şehitlik turu Çanakkale halkına ve turistlere hizmet verecek.Artık şehitlikler sadece kara yolu ile değil deniz yolu ilede ziyaret edilebilecek.

  Denizden şehitlik turu Gestaşın Çanakkale iskelesinden başlayacak ve Çanakkale şehitlik ebidesinin bulunduğu morto koyundan tekrar çanakkale iskelesine geri dönülmesi şeklinde gerçekleştirllecek.Gemi ile şehitlik turunda rehberler eşlik edecek böylece şehitlikler hakkındada bilgi alınabilecek.

   Gelelim şehitlik turunun ücretine.Son derece makul bir fiyat belirlenmiş 20 tl.Bence çok iyi..

 Bu gemi ile şehitlik turlarının en önemli faydası zamanı kısıtlı olupta tüm gününü şehitlik turuna ayıramayanlar ve yaşlılar için olacaktır.

En kısa zamanda ben bu geziyi gerçekleştirip izlenimlerimi ve fotoğrafları paylaşmak niyetindeyim.Çanakkale ve Çanakkale turizmi için çok olumlu bir adım devam etmesi dileği ile..

Not:Turlar 17 haziran 2016 tarihi itibari ile başlamıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bozcaadada Kamp Yapmak Yassak Hemşerim..

BOZCAADA DA KAMP YAPMAK YASSAK HEMŞERİM..          Merhabalar Bozcaada ve Gökçeada gezi rehberlerini hazırladığım günden beri en çok ...