3 Eylül 2015 Perşembe

Gökçeada Videoları



GÖKÇEADA VİDEOLARI

Bu sayfada sizlere Gökçeadamızın çeşitli yerlerinde çekilmiş videoları paylaşmak istiyorum.Söz ve yazılarla maalesef bir yere kadar anlatabiliyoruz.Görüntüler ise binlerce sayfalık yazının anlatabileceğini bir kaç saniyede anlatabiliyor.Sizde eğer isterseniz çektiğiniz videoları bana ulaştırabilir bu sayfada yayınlanmasını ve tüm Gökçeada  sevdalılarının izlemesini sağlayabilirsiniz.Aynı zamanda Gökçeada hakkında derli toplu bir video arşivi oluşur.İyi seyirler..


İlk videomuz Gökçeada Mavikoydan Ağustos 2015 te çektim.Videoyu açın gözlerinizi kapatın ve kendinizi Gökçeada mavikoyda sahilde uzanırken düşleyin..Emin olun iyi gelecek:)



Gökçeada Gezi Rehberi Artık Facebook ta Merak ettiklerinize  fotoğraflara Mesaj yoluyla direkt bana Facebook Gökçeada Gezi Rehberi vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.Takip etmek için lütfen tıklayınız.


İkinci videomuz Gökçeadanın çatısı konumunda olan Tepeköy Çınaraltından.Arkadaşım Özer Aydoğmuşun çektiği bu videoyu sizlerle paylaşıyorum.Gökçeada Tepeköy Çınaraltı Gökçeadanın en meşhur mesire yeri aynı zamanda Yunan adası Semadireğin hemen arkasından batan günbatımınının izlenebileceği en güzel yerlerden biri.


Gökçeadanın en meşhur plajlarından Kuzulimanı Güneş batmış geçenin karanlığı çökmek üzere.Dalgalar güneşin kayboluşunu fırsat bilmiş git gide dahada hırçınlaşıyorlar..



Bu videomuz ise Gökçeadanın en meşhur plajı Kefalozdan geliyor.Kefaloz plajının hemen arkasında bulunan tuz gölünün tabanı çamurla kaplı.Cilde iyi geldiği söylenen çamuru ziyaretçiler vücudlarına sürerek şifa arıyor.




Drone la çekilmiş Gökçeada videoları.Görsel bir şölen
2017 yılının ilk günü gökçeadaya veda ederken.




 
Zeytin ağaçları,geven otları,her ağacın arkasından size bakan vahşi koyunlar ve her daim esen rüzgar işte size Gökçeadanın bakir doğası.Unutmayın buralarda dolaşmamışsanız Gökçeadayı tam anlamıyla yaşamamışsınız demektir


Video Taşkın Akarsu Mayıs 2017




Gökçeada gizli liman oltayla kırlangıç avı ağustos 2017.



.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bozcaadada Kamp Yapmak Yassak Hemşerim..

BOZCAADA DA KAMP YAPMAK YASSAK HEMŞERİM..          Merhabalar Bozcaada ve Gökçeada gezi rehberlerini hazırladığım günden beri en çok ...